Política de privacitat

Última actualització el 17-des-2022
Data d'entrada en vigor 17-des-2022
Aquesta Política de privacitat descriu les polítiques de TrenTramBergueda, Bagà 08695, Espanya, correu electrònic: via@trentrambergueda.org, telèfon: +34672181044 sobre la recollida, l'ús i la divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://trentrambergueda .org). (el servei"). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l'ús i la divulgació de la vostra informació d'acord amb aquesta Política de privadesa. Si no consentiu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d'aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.
Informació que recopilem: recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

Nom

Correu electrònic

Com utilitzem la vostra informació: farem servir la informació que recopilem sobre vosaltres amb els propòsits següents: Protecció del lloc Gestionar el compte d'usuari Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només quan rebem el vostre consentiment i després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment tret que la llei ens obligui a fer el contrari.

Conservació de la vostra informació: conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies a 2 anys després de la cancel·lació del compte de l'usuari o durant el temps que la necessitem per complir amb els propòsits per als quals es va recopilar, tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d'acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com ara l'aplicació dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica. (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

Els teus drets: Depenent de la llei que s'aplica, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licitar-nos que ho compartim (port ) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per processar les seves dades, el dret a presentar una reclamació davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure'ns a via@trentrambergueda.org. Respondrem a la seva sol·licitud d'acord amb la legislació aplicable. Pots desactivar les comunicacions de màrqueting directe o la creació de perfils que realitzem amb finalitats de màrqueting escrivint-nos a via@trentrambergueda.org. Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Cookies, etc. Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

Seguretat: la seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, l'ús indegut o l'alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Enllaços de tercers i ús de la vostra informació: el nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no operem per nosaltres. Aquesta Política de privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que exploti qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem fermament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Queixes / Delegat de Protecció de Dades: Si teniu qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la vostra informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Delegat de Queixes a TrenTramBergueda, Bagà, correu electrònic: via@trentrambergueda.org. Atendrem les vostres inquietuds d'acord amb la legislació aplicable.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *